2020.06.09.

Kettő újdonság a nyári szenzonra

Örömmel jelentjük be, hogy a nyári szezonra két új termékkel jelentkezünk.

Az egyik új termék sokak számára már ismerős lehet, ez a Bolognai tészta, aki visszatért, hogy felvegye a versenyt a Carbonarankkal ( :
Bolognai mártásunkat friss darált sertéshússal készítjük , amelyhez csak minimális cukrot adunk, ellensúlyozandó a paradicsom természetes savanyúságát. A mártást teljes kiőrlésű durumtésztánkkal keverjük össze az igazi olaszos ízvilágért. 

BEEEP-Bolognai-teszta

Máodik újdonságunk a Stroganoff módra készült csirkecombfilé ami először mutatkozik be a közönségnek. Egy Orosz eredetű klasszikus, nem csak ínyenceknek. A savanykás alapot a paradicsom, a mustár és a csemegeuborka adja, ezekkel készítjük el tejszínes mártásunkat, amihez hozzáadjuk a sous-vide csirkecomb filénket, köretként pedig párolt rizst kínálunk.


Természetesen, ahogy minden termékünkre, úgy újdonságainkra is igaz, hogy nem adunk hozzá semmilyen tartósítószert, színezéket vagy mesterséges ízfokozót, és nem is konzervtechnológiával készül.


© 2019 Food Universum Kft.
Design és fejlesztés: MakeIT Online