híreink

A mi világunkban mindig történik valami. Itt pedig néhány eseményről szívesen hírt is adunk. 

2019.11.07.

A mi titkunk

Készítettünk egy rövid animációt, amelyből kiderül, hogy mitől egyediek a Beeep!-ételeink, és miért nem adunk hozzájuk tartósítószert!

2019.10.30.

Megérkeztek a készételeink Csongrád megyébe is

Számos COOP-ban lehet mostantól kapni a készételeinket Szegeden, Zsombón, Balástyán, Mindszenten, Algyőn, Mórahalmon, Röszkén, Csongrádon és Deszken is. Budapesten kívül jelenleg Pest megyében, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Bács-Kiskun megyében és mostantól Csongrád megyében lehet hozzájutni nyilvános, kiskereskedelmi forgalmazásban a Beeep! és Ok!-termékcsaládunkhoz.

2019.10.28.

Már az Ok!-főételeink is fütyülnek, ha elkészültek

A Beeep!-ételeinknél már megismert, egyedülálló technológiai eljárásnak köszönhetően az Ok!-főételeink esetében is (a levesek kivételével) a tányérként is funkcionáló „kis kukták” „fütyülnek” a mikróban, ha elérték a megfelelő hőfokot.

2019.10.21.

Újra Magyarországon tart előadást Nick Vujicic

A karok és lábak nélkül született, nemzetközi hírű motivációs tréner a Papp László Sportarénában lesz látható október 25-én. A Nem Adom Fel Alapítvány és az Ez az a nap! közös szervezésében létrejövő rendezvény lebonyolítását a magunk eszközeivel mi is segítjük, az ott dolgozók étkezéséhez készételeinkkel ingyenesen járulunk hozzá.

2019.10.08.

A TV2-n látható Több mint TestŐr című műsor stábja járt nálunk

Az adásban arra keresték a választ, hogy a rendelésen felül milyen lehetőség van gyors és jó minőségű ételek fogyasztására munkahelyi körülmények között. Ajánljuk mindenkinek, aki érdeklődik a Food Universum világa iránt! A rövid riportban látható az ételeink magas élelmiszerbiztonsági előírásoknak megfelelő elkészítési folyamata is.

1 2 3
© 2019 Food Universum Kft.
Design és fejlesztés: MakeIT Online