híreink

A mi világunkban mindig történik valami. Itt pedig néhány eseményről szívesen hírt is adunk. 

2020.06.09.

Kettő újdonság a nyári szenzonra

Kettő új termékünk mutatkozik be, a Stroganoff csrikecombfilé és a nagy visszatérő Bolgonai tészta. Kattints a Tovább gombra és tudj meg többet!

2020.03.20.

Elindult Házhozszállításunk

Szuperbiztos, higiénikus hőkezelt készételek házhozszállítással. Hosszan eltartható friss ízek. Kattints a Tovább gombra és tudj meg többet!

2019.11.07.

A mi titkunk

Készítettünk egy rövid animációt, amelyből kiderül, hogy mitől egyediek a Beeep!-ételeink, és miért nem adunk hozzájuk tartósítószert!

2019.10.30.

Megérkeztek a készételeink Csongrád megyébe is

Számos COOP-ban lehet mostantól kapni a készételeinket Szegeden, Zsombón, Balástyán, Mindszenten, Algyőn, Mórahalmon, Röszkén, Csongrádon és Deszken is. Budapesten kívül jelenleg Pest megyében, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Bács-Kiskun megyében és mostantól Csongrád megyében lehet hozzájutni nyilvános, kiskereskedelmi forgalmazásban a Beeep! és Ok!-termékcsaládunkhoz.

2019.10.28.

Már az Ok!-főételeink is fütyülnek, ha elkészültek

A Beeep!-ételeinknél már megismert, egyedülálló technológiai eljárásnak köszönhetően az Ok!-főételeink esetében is (a levesek kivételével) a tányérként is funkcionáló „kis kukták” „fütyülnek” a mikróban, ha elérték a megfelelő hőfokot.

1 2 3
© 2019 Food Universum Kft.
Design és fejlesztés: MakeIT Online