híreink

A mi világunkban mindig történik valami. Itt pedig néhány eseményről szívesen hírt is adunk. 

2019.10.08.

A TV2-n látható Több mint TestŐr című műsor stábja járt nálunk

Az adásban arra keresték a választ, hogy a rendelésen felül milyen lehetőség van gyors és jó minőségű ételek fogyasztására munkahelyi körülmények között. Ajánljuk mindenkinek, aki érdeklődik a Food Universum világa iránt! A rövid riportban látható az ételeink magas élelmiszerbiztonsági előírásoknak megfelelő elkészítési folyamata is.

2019.10.04.

Megújult a honlapunk

És ez csak a fejlesztés első állomása. A közeljövőben további terveink vannak az oldalunkkal kapcsolatban, mindez azonban legyen majd meglepetés. Ha esetleg bármilyen hibát lát az oldalunkon, esetleg észrevétele, ötlete van, írja meg nekünk! Bízunk benne, hogy sok hasznos információt talál majd az oldalunkon, és olyan nagy örömmel fogja majd böngészni, amilyen gondossággal elkészítettük!

2019.10.04.

Interjú Palásti Józseffel, a Food Universum tulajdonosával

Az Index interjút készített a Food Universum tulajdonosával, amelyből a címben olvasható kérdésen túl még sok mindenre választ lehet kapni az automata éttermünk és készételeink, azaz a mi világunk kapcsán.

2019.10.04.

Szívből gratulálunk a gyermekeknek, akik átúszták hosszában a Balatont!

Példaértékű, lenyűgöző és embert próbáló vállalás volt ez, amit a Balatoni Pingvinek véghez vittek. A közel egymillió karcsapással és 34 órányi úszással fontos ügyekre hívták fel a figyelmet.

2019.10.04.

Nyilvános automatáink elérhetőek több TESCO-ban és Auchanban is

Ugyan az automatáink túlnyomó többsége irodaházakban, üzemekben, intézményekben találhatóak, folyamatosan dolgozunk azon, hogy kihelyezzünk nyilvános pontokon is. A Sugár Üzletköpont volt az első ilyen helyszínünk, majd budapesti és vidéki Tesco áruházak következtek, legutóbb pedig több Auchanban jelentünk meg.

1 2
© 2019 Food Universum Kft.
Design és fejlesztés: MakeIT Online